Blog

Community Boathouse Customer Service Area Renovation

The new Boathouse Desk!

One of our most dramatic make-overs to date, the Boathouse Customer Service Area has been given a fresh look!  Taking design cues from the BPRW wayfinding design, the renovated interior features a new reception desk, digital enhancements, natural materials, and energy-efficient LED lighting.  Our unique tri-colored polyaspartic flooring makes an appearance, along with a wall-sized graphic of the Burlington Harbor.  Additionally, new desk signage will be fabricated this summer.  This project was funded by a Boating Infrastructure Grant made possible through Vermont Fish & Wildlife and the Penny for Parks program.  Come see if you recognize it!

Boathose Desk Design Plans
Boathose Desk Design Plans
Boathouse Desk BEFORE
Boathouse Desk BEFORE